Da li znaš šta je nutrigenetika? Popuni anketu i osvoji nutrigenetički test

Da li znate šta je nutrigenetika? Popuni anketu i osvoji nutrigenetički test

Da li si se ikada zapitala zašto određene dijete ili savjeti o ishrani funkcionišu za neke ljude, dok za tebe jednostavno ne daju željene rezultate? Da li si se ikada pitala kako tvoji geni utiču na tvoje prehrambene navike i zdravlje? Ako te ova pitanja intrigiraju, imamo sjajnu priliku za tebe!

Pozivamo te da učestvuješ u anketi o nutrigenetskim testovima i pomogneš nam da saznamo koliko si upoznata upravo sa ovom temom, a sve sa ciljem da na našem portalu na što bolji način govorimo o ovoj temi, za koju smatramo da je vrlo važna.

Da li znate šta je nutrigenetika? Popuni anketu i osvoji nutrigenetički test

Za anketu je potrebno da izdvojiš samo par minuta vremena. Uvid u sve podatke koje unesete ima isključivo kompanija Medija Plus Group d.o.o, koja provodi anketu i služiće isključivo u svrhu istraživanja tržišta. Takođe, učešćem u anketi automatski učestvuješ i u našoj nagradnoj igri, u kojoj poklanjamo jedan besplatan test iz oblasti nutrigenetike.

Dobitnika testa ćemo izabarati nasumično, u četvrtak 15.8.2024, a dobitnik će biti obaviješten putem mejla koji nam ostavi u anketi.

Radujemo se odgovorima!

Anketa: Da li ste čuli šta je nutrigenetika?

 

P.S. Ukoliko ti ova anketa probudi pitanja u vezi sa ovom tematikom, možeš da ih postaviš ovdje: Vaša pitanja za genetičara

 

Anketa i nagradno poklanjanje važe za teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske i nisu na bilo koji način povezane sa društvenim mrežama Facebook i Instagram. Facebook ni Instagram na bilo koji način ne sponzorišu ovo nagradno poklanjanje. Svi podaci koje date u procesu anketiranja i nagradnog poklanjanja dajete isključivo kompaniji Medija Plus Group d.o.o, a ne Facebook-u i Instagram-u.